Hlavní navigace

Lechtivý Valentýn s MIA Valentine

Sdílet

Ženská móda se dnes již netýká jen oblečení, parfémů, nebo šperků, ale má své místo i mezi počítači a elektronikou. Designové notebooky, mobilní telefony, fotoaparáty, nebo flash disky už nikoho nepřekvapí. Móda a technika však mají své místo i v erotice.

„IN“ ve společnosti i v ložnici


mia valentine

 

Švédská společnost Lelo, věnující se návrhu a vývoji elegantních produktů pro potěšení smyslů, uvedla na trh první vibrátor, který lze dobíjet přes USB konektor PC nebo notebooku. MIA je luxusní doplněk pro sofistikovanou ženu doma i na cestách. Díky svému vzhledu, který záměrně připomíná rtěnku, je MIA absolutně diskrétní a může se tak stát součástí každé dámské kabelky.

Na první pohled rtěnka, na druhý flash disk ...


Po sejmutí víka vypadá MIA jako stylový flash disk, takže ji lze nabíjet třeba i během práce v kanceláři. Dvě hodiny nabíjení zajistí funkčnost na čtyři hodiny. Cílem návrhářů bylo dosáhnout minimálních rozměrů (111 x 22 mm), nízké úrovně hlučnosti a zároveň maximální použitelnosti i výkonu. MIA se vyrábí ve světle a tmavě růžové barvě. Dodávána je standardně v dárkovém balení se saténovým pouzdrem a prodlužovacím USB kabelem pro dobíjení. Nyní je k dostání na stránkách www.lelodesign.cz za cenu 1340 Kč s DPH ve speciálním valentýnském balení.

 

Komentář: Moderní vibrátory již dnes bývají někdy označovány za decentní módní doplňky. Každopádně, díky svému vzhledu se mohou stát minimálně diskrétní součástí ložnice.

mia

mia

Byl pro vás článek přínosný?