Hlavní navigace

Lenovo a Razer spolupracují na vývoji herních zařízení

26. 1. 2016

Sdílet

 Autor: Lenovo
Spolupráce odstartovala novou řadou Lenovo Y Razer Edition určenou pro hráče počítačových her

Společnosti Lenovo a Razer oficiálně uvedly svůj první herní desktop řady Lenovo Y – Razer Edition. Tato řada spojuje schopnosti největšího výrobce počítačů na světě a odbornost společnosti Razer a v oblasti propojených herních zařízení a softwaru pro hráče.

Lenovo

CS24

Hraní počítačových her nabízí v dnešní době mimořádně pohlcující zážitek především díky špičkovému grafickému výkonu, lepšímu výkonu procesorů a periferiím navrženým speciálně pro hraní her. Lenovo přispěje svým systémovým designem a inženýrskou odborností, zatímco technologie společnosti Razer posílí jedinečný zážitek pro hráče. Všechny připravované produkty řady Lenovo Razer Edition budou označeny logy obou společností a budou odrážet design série Lenovo Y s elementy Razer, jako jsou například přizpůsobitelné světelné efekty Chroma.

Jedním z takových zařízení je IdeaCentre Y900 RE, stolní počítač se čtyřjádrovým procesorem Intel Core i7 6. generace a dvojicí diskrétních duálních grafických karet NVIDIA GTX 970, který na náš trh dorazí v polovině roku.