Hlavní navigace

Letní fotosoutěž s Canonem

Sdílet

Vyrážíte v letních měsících na dovolenou? Chcete se o své zážitky podělit a ještě vyhrát v soutěži? Zaznamenejte své zážitky fotoaparátem a snímky pošlete do letní soutěže. Výherce tiskne zdarma...

CS24

Pošlete své fotky z dovolených a vyhrajte 100 výtisků zdarma!


Vyrážíte v letních měsících na dovolenou? Chcete se o své zážitky podělit a ještě vyhrát v soutěži? Nezapomeňte si proto přibalit svůj fotoaparát a zaznamenat zajímavé okamžiky své letní relaxace, protože společnost Canon vyhlašuje velkou Letní foto soutěž. Soutěže se může zúčastnit každý, kdo ve dnech 1. 7. – 15. 8. 2007 nahraje fotografii do galerie http://www.canon.cz/leto.



Odborná porota vybere 100 nejlepších fotografií. Každý autor vítězné fotografie pak získá možnost nechat si vytisknout zdarma svou fotografii na fotopapír o rozměru 10x15 cm. Po skončení soutěže bude zaslán 100 výhercům informační email o způsobu předání podkladů pro tisk jejich fotografií.

Po celou dobu soutěže bude probíhat hlasování o nejlepší fotografii v sekci galerie. Celkem 20 nejlepších fotografií bude odměněno dárkovým předmětem Canon. Hlasovat v kategorii návštěvníků může každý, kdo navštíví stránku http://www.canon.cz/leto. Pravidla a veškeré informace k soutěži a její podmínky naleznete na http://www.canon.cz/leto/soutez.html.

O vítězi v soutěži návštěvníků bude rozhodnuto 16.8.2007. Výhry budou zaslány nebo zrealizovány do 30.9.2007.

- - Václav Maletínský