Hlavní navigace

LG Chocolate s 10cm displejem

6. 8. 2009

Sdílet

 Autor:
Společnost LG představila design a nejdůležitější specifikace nového telefonu LG Chocolate. Nabídne hlavně velký 21:9 LCD displej.

Čtvrtý telefon v sérii Black Label s modelovém označením LG BL40 nabízí výrazný dotykový LCD displejem s úhlopříčkou 4 palce (~10 cm) a vysokým rozlišením 800x345 pixelů, které zajišťuje vynikající kvalitu zobrazení. Široká obrazovka se vymyká konvenčním návrhům displejů, neboť nabízí panoramatický poměr stran 21:9, což je formát obvyklý pro filmy v kinech.

Na displeji s šířkou 800 pixelů mohou být zobrazeny celé webové stránky, bez nutnosti vodorovného rolování. Deseticentimetrový displej se vyznačuje také využitím duálního uživatelského rozhraní, které dokáže efektivně zobrazovat dva různé druhy obsahu najednou.


Široká obrazovka LG Chocolate BL40 je kryta oblým temperovaným sklem a uložena v hladkém těle s lesklou černou povrchovou úpravou s červenými akcenty. Přestože je obrazovka mnohem širší, patří nový telefon LG Chocolate LG BL40 do kategorie velmi štíhlých a moderních, podobně jako původní model LG Chocolate. Tenkost přístroje samozřejmě znamená absenci hardwarové QWERTY klávesnice.

Telefon nabídne i vysokorychlostní přenosy 7,2Mbps HSDPA, 5 Mpix fotoaparát s přisvětlením, Wi-Fi a asistované GPS (A-GPS).

Nový telefon LG Chocolate bude k dispozici v 54 zemích včetně České republiky a Slovenska, a to již během třetího čtvrtletí. Cena přístroje bude odpovídat jeho prémiovým charakteristikám, jinak řečeno bude velmi vysoká.

LG Chocolate BL40

CS24

LG Chocolate BL40

LG Chocolate BL40