Hlavní navigace

Lite-On chystá novou externí DVD vypalovačku

25. 10. 2007

Sdílet

PLDS představuje novou externí vypalovačku. Ponese označení DX – 20A3P. Výrobce se nechal slyšet, že bude mechanika mezi ostatními produkty vynikat především unikátním designem. Co na to říci? Uvidíme.

PLDS (Philips & Lite-On Digital Solutions) představuje novou externí vypalovačku. Ponese označení DX – 20A3P. Výrobce se nechal slyšet, že bude mechanika mezi ostatními produkty vynikat především unikátním designem. Co na to říci? Uvidíme.


DVD vypalovačka DX-20A3P bude disponovat výkonem 20x. Mechanika bude mít vypínač, aby ji šlo jednoduše odpojit, když zrovna nebude potřeba. Dále bude výbava skýtat i stojan pro vertikální umístění externího produktu na pracovním stole. DX-20A3P je produkt určen zejména uživatelům se zájmem o rychlou a vzhledově atraktivní externí optickou mechaniku.

Jako všechny 20 rychlostní vypalovačky, i DX-20A3P disponuje technologií SmartWrite, která povoluje vypalovat i na 16x médium 20x rychlostí. Technologie také řeší kvalitu zápisu na média. Optimalizuje vypalovací strategii pro méně známé značky, za účelem obdržení výsledku v co nejvyšší možné kvalitě.

Vypalovačka DX-20A3P bude na českém trhu k dispozici od listopadu 2007.

- - Jaroslav Kasal

Byl pro vás článek přínosný?