Hlavní navigace

Loewe Reference 52 Full HD+ 200

24. 7. 2009

Sdílet

 Autor:
Reference 52 nabídne luxusní design, Full HD obraz, integrovaný přehrávač, motorizovaný s dálkovým ovládáním i stylové reproduktory.

Blíží se jedna z důležitých každoročních událostí v oblasti spotřební elektroniky, veletrh IFA tradičně konaný v Berlíně. A spolu s tím si výrobci připravují půdu pro předvádění svých nových produktů.

Jednu ze svých novinek představil německá společnost Loewe, jde o high-end luxusní model Loewe Reference 52 Full HD+ 200. Televizor s úhlopříčkou 52“ (132 cm) má samozřejmě FullHD rozlišení 1920x1080 bodů a jak už název naznačuje, nabízí 200Hz obraz pro co nejlepší dojem z plynulého videa bez rozmazávání. Vstupní signál s 50 snímky za sekundu je analyzován a mezi dva snímky je dopočítán vždy další „vyrovnávací“ snímek a mezi výsledných 100 za sekundu je ještě za každý druhý vkládán jeden černý, čímž je dosaženo oněch 200 Hz.

Reference 52 Full HD+ 200má pozemní DVB-T, kabelový DVB-C i satelitní DVB-S tuner, bezdrátové USB a CI Plus port. Přesnější údaje o konektivitě nejsou známy, za to se ví, že kupující dostane spolu s televizí i motorizovaný otáčecí stolek, jehož pohyb je řízen dálkovým ovládáním s 2,4“ OLED displejem s rozlišením 320x240 bodů, to zároveň slouží i k ovládání ostatní kompatibilní elektroniky v místnosti. Další očekávatelnou technologií je 24p pro bezproblémové zobrazení filmů s 24 snímky za sekundu.

Reference 52 nabídne i integrovaný multimediální přehrávač s 500GB diskem, podporou Dolby Digital a DTS a s připojením na síť. Výrobce slibuje, že televizní reproduktory nebudou poplatné obvyklé kvalitě integrovaného televizního zvuku, ale že budou mít velmi silné basy. Nicméně komu by to nestačilo, může si k televizi přikoupit designově sladěné tenké reproduktory Reference Sound Standspeaker.

K dostání bude Loewe Reference 52 Full HD+ 200 v září (september) za zatím neznámou cenu.

Loewe Reference 52

Loewe Reference 52

CS24

Loewe Reference 52

Loewe Reference 52