Hlavní navigace

Luxusní 3D HDTV Bang & Olufsen BeoVision 4-85

22. 4. 2011

Sdílet

 Autor:
Bang & Olufsen BeoVision 4-85 nabízí to nejlepší ze současné televizní produkce včetně plazmové 3D obrazovky, hliníkového rámu a motorizovaného stojanu.

Řada firem dnes vyrábí high-definition televize ve vysoké kvalitě za poměrně rozumné ceny, ploché televizory tak nejsou v domácnostech žádnou výjimkou. Kdo chce překvapit a zvýraznit se něčím luxusním, musí se tak poohlédnout mezi high-end stylovými modely, kde si zvláštní místo drží značka Bang & Olufsen.

Novinkou v její nabídce je obrovská a velkoryse vybavená televize BeoVision 4-85. S ní dostanete Full HD rozlišení 1920x1080 v 85“/216cm plazmové (PDP) obrazovce s 3D obrazem a vysoce kvalitní hliníkový rám (žádná imitace). Plazmová obrazovka je vybavena antireflexní úpravou, což omezuje nežádoucí světelné odlesky, k tomu má automatickou regulaci parametrů obrazu a to nejen intenzity podsvětlení, ale pravděpodobně i tónování barev a kontrastu.


Ani zvuk není ošizen. Žádné základní integrované stereoreproduktory, ale zvukový systém, v jehož centru (doslova) je středový reproduktor BeoLab 10, který by měl zajišťovat optimální ozvučení v širokém prostoru před televizí.


Známkou luxusu je i motorizovaný podstavec, takže pro pootočení obrazovky nemusíte ani vstávat z křesla. Ten byl měl zajišťovat i automatické nastavení úhlu i výšky televize po zapnutí. Přesně jak čtete, nastaví se i výška, protože standardně při vypnutí se televize „zasune“ do výšky, kdy je dolní okraj reproduktoru několik centimetrů nad zemí. Užitečnost této funkce není zcela jistá stejně jako není známa ani cena, ta ale bude jistě stát za to.

Bang & Olufsen BeoVision 4-85

Cloud24

Bang & Olufsen BeoVision 4-85

Bang & Olufsen BeoVision 4-85

Byl pro vás článek přínosný?