Hlavní navigace

Mapový portál Mapy.cz lze nově zpřístupnit i s nedotykovým Symbianem

13. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
Nejnavštěvovanější český internetový portál Seznam.cz zprovoznil službu Mapy.cz také pro nedotyková mobilní zařízení běžící na OS Symbian.

Seznam.cz oznámil dokončení vývoje populární mobilní aplikace Mapy.cz také pro nedotykovou verzi platformy Symbian. Aktuálně lze tedy aplikaci stáhnout pro zařízení iPhone, iPad a iPod využívající operační systém iOS, smartphony vybavené OS Android (verze 1.6 a vyšší) a telefony běžící na nejrozšířenější platformě v České republice, Symbian. Podle společnosti Seznam.cz nyní službu Mapy.cz podporuje přes 170 různých telefonů.

Pakliže máte o aplikaci zájem, můžete si ji stáhnout na adrese http://www.smobil.cz/cz/mobilni-mapy nebo přímo přes mobilní telefon na stránkách http://m.smobil.cz. Uživatelé smartphonů iPhone aplikaci naleznou v App Store a majitelé zařízení s OS Android v Android Marketu.

Podle statistik spuštění naší aplikace Mapy.cz víme, že ji Češi nejvíce užívají o sobotách a nedělích. Nejčastěji hledají nejbližší restauraci, hospodu, či zastávku MHD – toto jsou nejhledanější dotazy. O sobotách zaznamenáváme v dlouhodobém průměru okolo 9.000 spuštění, nejmenší aktivitu naši uživatelé projevují ve středu,“ uvedl Ivan Mikula, manažer produktového týmu Smobil, Seznam.cz.

CS24

 

Úvodní foto: © Anton Balazh - Fotolia.com