Hlavní navigace

Max Payne 3 již letos!

24. 3. 2009

Sdílet

Rockstar, o němž se sáhodlouhou dobu mluvilo jako o tvůrci třetího Maxe, vydal oficiální oznámení, které v nás rozdmýchalo mocné plameny nedočkavosti


Několik let uplynulo od doby, co hlavně Maxových zbraní naposledy vychrlily nějakou tu salvu kulek a tak tomu je i v jeho herním světě. Náš hrdina totiž výrazně zestárnul a jeho tvář očesaná kulkami zvrásněla a zarostla mužným vousem. Nic z toho mu však neubralo na cynickosti a touze pomstít se všem zločincům, co se mu dostanou pod ruce.


Při hraní třetího dílu už však nepotkáte žádné žluté taxíky. Max totiž opustil New York a vydal se na cesty. Rockstar tvrdí, že ho při nich nepotkalo nic dobrého, ale kam ho zavedly, už tají.


Max má být sice starý, ale stejně tvrdý chlapík, který nemá pro nadávku, či kulku daleko a podle toho také třetí díl bude vypadat. Akce má být neutuchající a příběh má pokračovat v líčení osudu zlomeného policisty mimo zákon, který dostává svou poslední šanci ke spasení své duše.  


Zatím byl uvolněn pouze artwork, který máte v perexu, nicméně dá se směle očekávat, že brzy spatří světlo světa i první screenshoty. Max Payne 3 je naplánován na tuto zimu pro PS3, X360 a PC.


Zdroj: CVG.co.uk


Byl pro vás článek přínosný?