Hlavní navigace

McAfee: firmám bude na zabezpečení IT stačit 15 minut denně

15. 10. 2008

Sdílet

Sada doporučených postupů 15 Minutes to a Secure Business je metodika nabízející postupy pro provádění každodenních činností ve firemním IT oddělení.

McAfee oznámila uvedení sady McAfee Total Protection (ToPS) for Secure Business, komplexního řešení, které by mělo malým a středním firmám (SMB) nabídnout veškeré potřebné zabezpečení IT v jediném balíku. Spolu s právě oznámenou sadou doporučených postupů „15 Minutes to a Secure Business“ by firmy měly být schopné dosáhnout velmi silné úrovně zabezpečení s vynaložením pouhých 15 minut času každý den.

Řešení Total Protection for Secure Business obsahuje následující součásti:
McAfee Total Protection for Endpoint (řešení pro ochranu koncových bodů)
McAfee Email and Web Security Virtual Appliance (zabezpečení webu a e-mailu včetně licence na nástroj McAfee Web Filtering)
McAfee Endpoint Encryption for Devices (řešení zajišťující šifrování obsahu jednotlivých zařízení)
McAfee Device Control (řešení pro management zařízení)

Řešení nabízí také infrastrukturu, která splňuje požadavky na shodu s předpisy. V sadě je zahrnuta rovněž nová technologie Artemis, která nabízí ochranu uživatelů počítačů bez potřeby provádění tradičních aktualizací definic hrozeb. To, že aktualizace už není třeba instalovat do všech počítačů, by mělo výrazně zvýšit úroveň ochrany uživatelů.
Viz také:
Artemis: hostované zabezpečení s cloud computingem

Současně byla oznámena sada doporučených postupů „15 Minutes to a Secure Business“. Tato metodika nabízí postupy pro provádění každodenních činností ve firemním IT oddělení. Pomáhá klíčové úkoly rozdělit na jednotlivé dobře definované a proveditelné činnosti, jimž pak stačí každý den věnovat opravdu pouhých 15 minut.

Sada McAfee ToPS for Secure Business bude k dispozici od 20. října 2008.

Viz také:
McAfee VirusScan Plus 2009 a Internet Security 2009 umí česky

Autor článku