Hlavní navigace

McAfee kupuje Solidcore

26. 5. 2009

Sdílet

McAfee oznamuje uzavření definitivní dohody o akvizici soukromě vlastněné společnosti Solidcore Systems. Cena transakce je 33 milionů dolarů vyplacených v hotovosti a dalších 14 milionů dolarů, pokud dojde ke splnění určitých výkonnostních cílů.

Solidcore je dodavatelem technologie dynamických whitelistů, které řídí nainstalované aplikace.

Po dokončení této akvizice McAfee propojí technologii dynamických whitelistů a vynucení shody od Solidcore se svojí nabídkou auditu politik a mapování shody.

Společnost Solidcore používá technologii dynamických whitelistů k ochraně proti zranitelným nebo škodlivým aplikacím a zajišťuje, že na serverech, koncových bodech, mobilních zařízeních nebo uzavřených zařízeních bude možné spustit pouze předem autorizované aplikace a kódy.
Produkty Solidcore v současnosti chrání více než 200 000 koncových bodů před malwarem a neautorizovanými změnami pomocí patentované softwarové technologie whitelistů. Tyto systémy zahrnují pracovní stanice, servery, mobilní zařízení, zařízení pro řízení procesů, pokladní automaty a pokladní systémy. Zákazníci společnosti Solidcore pocházejí z celého světa (více než 40 zemí) a je mezi nimi více než 100 finančních institucí a více než 15 000 maloobchodních prodejen.

CS24