Hlavní navigace

MCAFEE TOTAL PROTECTION – nový přístup k bezpečnosti

24. 4. 2007

Sdílet

Společnost McAfee, Inc., představila McAfee Total Protection. Jde o první komplexní řešení v oboru, která spojuje a řídí všechny elementy systémové bezpečnosti v jediné konzoli. Pomocí McAfee Total Protection mohou partneři McAfee SecurityAlliance™ pomoci společnostem všech velikostí zdokonalit jejich bezpečnost a současně omezit složitost její správy.

Společnost McAfee, Inc., představila McAfee Total Protection. Jde o první komplexní řešení v oboru, která spojuje a řídí všechny elementy systémové bezpečnosti v jediné konzoli. Pomocí McAfee Total Protection mohou partneři McAfee SecurityAlliance™ pomoci společnostem všech velikostí zdokonalit jejich bezpečnost a současně omezit složitost její správy. Toto nové řešení znamená pro firmy zvýšení efektivity, zvýšení bezpečnosti a díky tomu podstatné dlouhodobé úspory nákladů.
McAfee Total Protection pro podnikové uživatele využívá jedinou platformu agentů, nasazenou už na více než 40 milionech koncových stanic. Poskytuje vše, co podnik potřebuje pro kompletní ochranu koncových stanic a přístupu do sítě, a to v současnosti i v budoucnosti. McAfee Total Protection pro podniky obsahuje antivir pro všechny vrstvy sítě, antispyware, antispam, desktopový firewall, host intrusion prevenci a kompletní systém kontroly přístupu - vše řízené jedinou konzolí.

Partnerům McAfee SecurityAlliance nabízí McAfee Total Protection ohromnou přidanou hodnotu. Vytváří pro ně nové příležitosti vysoce ziskového a dlouhodobého obchodního vztahu s jejich zákazníky. Toto integrované bezpečnostní řešení pomáhá partnerům poskytovat komplexní ochranu proti nově vznikajícím hrozbám dohromady se servisem, který zvyšuje jeho hodnotu a vytváří důvěryhodný vztah na bázi poradenství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku