Hlavní navigace

McAfee zvyšuje laťku v oblasti risk managementu

13. 6. 2007

Sdílet

Společnost McAfee uvedla betu nové verze softwaru pro správu bezpečnosti McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 (ePO).

Společnost McAfee uvedla betu nové verze softwaru pro správu bezpečnosti McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 (ePO).

Nová verze, jejíž beta verze je veřejnosti již dostupná již dnes, zahrnuje vylepšené webové ovládácí prvky, uzpůsobitelné reporty a mnoho vylepšení v oblasti reportingu vůbec. ePolicy Orchestrator IT zaměstnancům umožňuje spravovat vícero aplikací a sad z oblasti bezpečnosti. Mimo to funguje i v oblasti správy shody s ustanoveními.

McAfee je první firmou, která na trh přinesla takto integrovaný přístup ke správě rizik. ePolicy Orchestrator je hlavní součástí McAfee Total Protection, kde poskytuje centrální rozhraní pro správu zabezpečení systémů, sítí a zajištění shody s ustanoveními.

McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 uvádí nové reportovací vlastnosti i funkce pro správu politik. Mezi hlavní nové funkce patří například webové ovládací rozhraní, které zákazníkům umožňuje okamžitý přístup k přizpůsobené konzoli, bez nutnosti instalace softwaru. Dále přizpůsobitelné a konfigurovatelné reporty, které lze průběžně plánovat i zajistit jejich automatické posílání na e-mail, či vylepšení v oblasti workflow, která zvyšují operační výkonnost.