Hlavní navigace

McKlein Winnetka - i žáby mají rády notebooky

Sdílet

Tato vkusná aktovka z italské kůže se jistě stane praktickým pomocníkem každé studijně či pracovně vytížené ženy.

McKlein Winnetka - i žáby mají rády notebooky

 

Elegantní, jednoduché kontury jsou orámovány výraznými švy, doplněny přední kapsou se stříbrným otáčecím patentem a nápadnými řemínky po stranách. Nápaditě řešená přední kapsa, slouží k organizaci jinak většinou nepřehledně poházených věcí jako jsou tužky, pera, CD nosiče, vizitky, mobil či klíče.

Do vnitřního prostoru, který je rozčleněn zipem uzavíratelnou kapsou pro nejdůležitější listiny, je možné umístit dokumenty formátu A4. Šířka aktovky je upravena tak, že se nemusíte obávat ani přenášení většího množství tiskovin najednou, aniž by váš nový společník vypadal přehnaně neforemně. Ve vnitřním prostoru dále najdeme vnořenou, zipem uzavíratelnou kapsu v zadní stěně, která bez problému poslouží pro bezpečné uchování vašich dokladů či cestovního pasu.

 

McKlein Winnetka - i žáby mají rády notebooky

Velkým plusem je i vyjímatelná ochranná kapsa na notebook s postranními přihrádkami na datová média. Výrobce uvádí, že Winnetka je vhodná  pro notebooky do velikosti 15,4″. Jde ovšem o maximální rozměr, který je tato kabelka na notebook schopna pojmout. Navíc se v tomto případě budete muset obejít právě bez ochranné kapsy, jejíž rozměry jsou 14 x 1,5 x 10″ –  a vejdou se do ní tedy pouze laptopy s úhlopříčkou do 14″. Ty větší musíte zasunout do standardní přihrádky 15,4″.

 

ICTS24

McKlein Winnetka - i žáby mají rády notebooky

Nošení tašky je pohodlné i díky dvěma uším o délce cca 30 cm, které je možno malým řemínkem sepnout k sobě. Winnetku lze zakoupit v pískové, černé, zelené, oranžové, červené, modré a růžové variantě. Díky odolnému materiálu a spodním výstupkům bránícím otěru je taška velmi praktická pro každodenní nošení do školy či zaměstnání. Malou nevýhodou je její hmotnost, aktovka sama o sobě váží kolem 1,5 kg.

Článek vám nabízíme ve spolupráci se serverem www.bagman.cz. Rozšířenou verzi textu s rozsáhlou galerií obrázků hledejte zde: http://www.bagman.cz/profil-mcklein-winnetka/