Hlavní navigace

Metal Gear Scene Expansion

23. 2. 2009

Sdílet

Další rozšíření online válčení v Metal Gear Online přijde na trh už v březnu. Nabídne nové mapy a dále pak unikátní postavy, jako jsou agilní Raiden a neporazitelný Vamp.

Konami potvrdilo, že v březnu se fanoušci PS3 akce Metal Gear Online dočkají dalšího, v pořadí již třetího rozšíření. Ponese název Scene Expansion a nabídne dvě nové postavy, tři mapy a něco nových propriet. V případě postav se mluví o Raidenovi a Vampovi. Extrémně agilnímu bojovníkovi a ve druhém případě zase expertovi pro boj na blízko - s nožem.

U map je řeč zase o lokacích nazvaných Outer Outlet, Hazard House a Ravaged Riverfront, které vás protáhnou několika podlažním nákupním centrem, velkým panským sídlem a náměstím s věžními hodinami o třech patrech, z nichž jedno se má nacházet pod vodou!

Není bez zajímavosti, že vyjma klasické platby skrze vaši PSN virtuální peněženku bude možná zde připomenuté rozšíření získat i platbou přes PayPal systém. A že předplatitelé se dočkají legračního bonusu, jímž má být možnost navléknout si na hlavu papírovou krabici. V dohledné době bychom se měli dozvědět ještě více, zatím můžete zamířit sem.  

Zdroj: Eurogamer

 

Byl pro vás článek přínosný?