Hlavní navigace

Metro 2033 DEMO

10. 9. 2010

Sdílet

Po půl roce od data vydání se tvůrci z 4A Games odhodlali uvolnit demoverzi této vcelku úspěšné postapokalyptické akční řezby, jež se celá odehrává z pohledu první osoby.

Hrdinou hry je mladý obyvatel stanice metra VDNCH  (Rusové milují zkratky, česky je to Výstava úspěchů národního hospodářství) jménem Arťom. Má za úkol zbavit podzemí monster, která ohrožují jeho i ostatní obyvatele metra. Naděje na záchranu je ale prakticky nedostupná - Arťom se musí dostat až na hodně vzdálenou stanici Polis, kam ho naviguje Hunter, starý kamarád jeho otce. Cestou ke stanici Polis se hrdina dostává do řady více či méně nebezpečných situací, občas se dostane i na povrch, kde čelí nečekaným hrůzám, prochází "rudými" lágry a ocitne se také mezi fašisty.

Na všech těchto scénách se tvůrci z 4A Games pořádně vyřádili, jsou vícevrstevné a nezaměřují se pouze na hlavního hrdinu. Budete tak moci sledovat i konflikty, do kterých se dostávají lidé na jednotlivých stanicích metra. Je ale docela na škodu, že právě Arťom po celou dobu mise stále jen mlčí. Tvůrci to zdůvodňují tím, že hra tak získává mnohem více na atmosféře a vám to pomůže lépe se do ní vžít.

↓Stáhnout soubor

 

soutez_casestudy

metro 2033

metro 2033

Byl pro vás článek přínosný?