Hlavní navigace

Mezinárodní konference vývojářů

1. 8. 2006

Sdílet

diskuze o herním průmyslu se odehraje v Evropě

Na evropském kontinentě se bude pořádat GCDC, jedna z největších konferencí vývojářských firem působících v herním businessu. Celá akce proběhne ve dnech od 21. – 23 srpna 2006 v Německu, přičemž jsou očekávány stovky delegátů a mluvčích různých společností jak z pořadatelské země tak ze zahraničí.

„GCDC mohu nazvat úžasnou konferencí, která nečiní nic menšího, než že připravuje setkání talentovaných developerů,“ nechal se slyšet předseda Bob Bates. Kromě Batese se konference zůčastní další kapacity herního průmyslu, jako jsou David Freeman (Freeman Group), Don L. Daglow (prezident Stormfront Studios Inc.), David Smith (ředitel Interactive Selection), Christopher Schmitz (výkonný producent CDV Software), Sean Kauppinen (ředitel Kohnke Communications), Graham Hopper (viceprezident Buena Games Worldwide), stejně jako Sven Liebich (ředitel Phenomic Game Developer) a Jeff Hilbert (prezident Digital Development Management).
Hlavními oblastmi jednání se stane vývoj her, obchod a věda. Pokud byste se rádi o konferenci dozvěděli vice, můžete navštívít oficiální stránky www.gcdc-germany.com a www.gc-germany.de