Hlavní navigace

Metal Gear Solid 4 v platinové edici

17. 2. 2009

Sdílet

Vyjma zlevněných dobrodružství Solid Snakea se také mluví o možném pokračování série Syphon Filter, o Dead to Rights: Retribution nebo o Call of Juarez 2: Bound in Blood.

Mnohamilionový herní blockbuster pro PS3 - Metal Gear Solid 4, se dne 5. března znovu objeví na evropském trhu. Tentokráte ovšem ve zlevněné, platinové edici - za 30 euro. Což by mohlo znovu nastartovat jeho prodeje a vylepšit status dle mého mínění nejlepší hry roku 2008. A když je tak řeč o startech. Internetem prosakují zvláštní fámy o znovu oživení série Syphon Filter a pro Solid Snakea konkurenčního hrdiny jménem Gabe Logan. Mluví se o přípravách možného pátého dílu pro PS3.

Naopak dříve potvrzená akce Dead to Rights to má jisté, s podtitulem Retribution pílí koncem roku na PS3 a X360 a tady už jsou k nahlédnutí první obrázky. Premiérové screenshoty si nenechte ujít ani v případě kovbojky Call of Juarez 2: Bound in Blood, která má být prequelem první dílu, co vás protáhne až k aztéckým ruinám v Mexiku. Zastřílet si přitom bude možné již letos v létě - viz oficiální stránka! Na závěr jedna zdrcující informace; Sony bude zavírat svou prezentační prodejnu v San Franciscu, která tu přitom existovala od roku 1999. Čest její památce!

Zdroj: různé

Byl pro vás článek přínosný?