Hlavní navigace

Microsoft uděloval partnerům ocenění Awards 2008

19. 5. 2008

Sdílet

Společnost Microsoft jako každý rok udělovala svým partnerům, kteří vyvíjí řešení na její platformě a využívají nové technologie k maximálnímu přínosu pro své zákazníky, ceny Microsoft Awards 2008.

Společnost Microsoft jako každý rok udělovala svým partnerům, kteří vyvíjí řešení na její platformě a využívají nové technologie k maximálnímu přínosu pro své zákazníky, ceny Microsoft Awards 2008.

Ceny byly udělovány v oblasti Industry Awards v kategoriích Bankovnictví, pojišťovnictví a správa financí, Průmyslová výroba, Státní správa a samospráva, Komunikace & média, Zdravotnictví, Školství a vzdělávání a také v oblasti Maloobchod & velkoobchod.

Konzultační a technologická společnost Logos získala hned tři ceny. V tradiční Microsoft Industry Awards vyhrála dvě ze sedmi kategorií a v nové soutěži Microsoft Technology Awards získala titul Finalist.

Konkrétně byla oceněna následující řešení:

V kategorii Bankovnictví, pojišťovnictví a správa financí to bylo LifeFlow – Workflow aplikace pro elektronické schvalování objednávek a faktur realizovaná pro společnost PPF – od zmíněné společnosti Logos.

V kategorii Průmyslová výroba zvítězil systém Ave pro automatizované dálkové odečty v plynárenství pro skupinu RWE od firmy Geovap.

V oblasti Státní správy a samosprávy vyhrál nástroj ISOP 7-13 od ADS Software, určený pro administraci Operačního programu Podnikání a inovace (OPPI), který zabezpečení rozdělování strukturálních fondů EU určených na podporu podnikání v České republice.

V kategorii Komunikace a média opět zabodoval Logos se svým Řízením vztahů se zákazníky, určeným pro Divácké centrum České televize.

Ve sféře Zdravotnictví bylo oceněno řešení pro onkologii použité ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze využívající možností flexibilních formulářů od firmy Stapro.

Školství a vzdělávání dominovalo ISKaM – Informační systém pro koleje a menzy od ApS Brno.

A nakonec ve sféře Maloobchod & velkoobchod slavila úspěch společnost Cígler Software s modulem maloobchodního prodeje informačního systému Money S5, označeným Prodejna S5.

V oblasti Technology Awards pak byl byla oceňována řešení v následujících oblastech Nejlepší řešení využívající Microsoft Office System 2007, Nejlepší Business Intelligence řešení, Nejlepší řešení využívající Microsoft Windows Server 2008, Nejlepší webová aplikace, Nejlepší řešení pro správu a optimalizaci IT infrastruktury, Nejlepší řešení využívající Microsoft Windows Mobile, Nejlepší ERP/CRM řešení využívající Microsoft Dynamics.

Ředitel společnosti Logos, Pavel Endrle, k tomu říká: „Ocenění nás těší hlavně proto, že kromě maximálního přínosu řešení pro naše zákazníky, oceňují technologičtí partneři naši schopnost kvalitně používat jejich technologie. To je totiž možné jen při vysoké profesionalitě a velmi dobrých znalostech nových technologií. Logos dnes disponuje jedním z nejsilnějších týmů na Microsoft technologie a například v oblasti Microsoft Dynamics CRM máme nejzkušenější tým v naší zemi.“

 

Autor článku