Hlavní navigace

Milovníci virtuálního létání zbystřete. Microsoft přidal do Flight Simulatoru města i památky z Česka

Sdílet

Do populárního leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator vyšla nová aktualizace s označením World Update 14, která je pro našince zajímavá hlavně přidáním krás českých a slovenských měst či památek. Mimo to jsme dočkali dvou československých letounů Aera Vodochody.

Nová aktualizace s označením Wold Update 14, která před pár dny dorazila do letecké hry Microsoft Flight Simulator, s sebou přinesla hned 103 nových objektů (points of interest) k prozkoumání. A jedná se právě o města, letiště, zámky a jiné památky napříč střední Evropou.

Od 25. července se tak můžete proletět nad známými památkami a městy v České a Slovenské republice, Maďarsku, Slovinsku, Chorvatsku nebo v Bosně a Hercegovině.

Vývojáři vydali k této aktualizaci také video, ve kterém je viditelný průlet například nad Pražským hradem, Karlštejnem, hradem Bouzovem a dalšími památkami a městy.

Společně s detailním mapováním tamních krás došlo také k aktualizaci čtyř letišť. Další novinkou uvolněnou v rámci aktualizace Local Legend 11 jsou dva československé letouny Aera Vodochody Ae-45 a Ae-145.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.