Hlavní navigace

Mix RPG a tahové strategie Etherlords II je GOLD

29. 8. 2003

Sdílet

Nival Interactive dokončili očekávané pokračování úspěšných Etherlordů...

Slavná tahová strategie Etherlords od ruského vývojářského týmu Nival Interactive se již brzy dočká nového pokračování, neboť autoři nyní oznámili, že mix RPG a tahové strategie Etherlords II je GOLD a na pultech obchodů se objeví letos v září. Nutno podotknout, že hra u nás vyjde kompletně v češtině díky společnosti CD Projekt.



Etherlords II půjde ve šlépějích staršího bratříčka, ponechá úspěšný herní systém a notně ho vylepší. Nejde však o pouhý datadisk! Hra nabídne pět kampaní ve zbrusu nové říši, kde si budete moci vybrat jednu ze čtyř stran. K dispozici budou i stovky monster a kouzel, mezi nimiž samozřejmě najdete i spoustu nových. Co se grafického zpracování týče, autoři nemají v plánu žádné velké změny.



Hra poběží na enginu původních Etherlordů a přibudou pouze objekty a efekty, které nebyly v prvním dílu k vidění. Tento fakt však nelze chápat jako nedostatek, o čemž se sami přesvědčíte i z našeho staršího článku nebo nově zveřejněné hratelné demoverze. Pokud by vám to však nestačilo, podrobnou recenzi najdete v aktuálním zářijovém GameStaru.

Autor článku