Hlavní navigace

Potvrzeno: nové MMO od Blizzardu bude originál

14. 5. 2009

Sdílet

Nový MMO projekt od společnosti Blizzard, o kterém už se nějakou dobu spekuluje, je skutečně ve vývoji a bude to zcela nová značka.

 

Je veřejným tajemstvím, že se v kancelářích jednoho z nejlepších vývojářských studií na světě - Blizzard Entertainment - kutí po World of Warcraft další masivně multiplayerový projekt. Ostatně, bylo by nesmyslné nevyužít know-how vývojářů až do dna.

A navíc - WoW se nebude na vrcholu držet věčně, i když to tak dnes s jeho dvanácti miliony předplatiteli může vypadat. Jednou příjde chvíle střídání a Blizzard chce, aby na trůně World of Warcraft vystřídal další jeho titul.

Nyní to celé potvrdil jeden komunitní manažer Blizzardu. Navíc dodal, že tentokrát firma přijde se zcela novou značkou. Nové MMO tak nebude pocházet ze světa Warcraftu, Starcraftu ani Diabla. Po dlouhých letech tak Blizzard přijde s něčím skutečně novým a neokoukaným. To se týká jak pojetí hry, tak jejího vizuálního charakteru.

Prý ale zatím skutečně není co ukazovat, jelikož se titul nachází v rané fázi vývoje, kde ještě nějakou dobu pobude. Ostatně, dlouhé doby vývoje jsou v případě Blizzardu dobře známé. Ale nestojí nám to za to? Samozřejmě, že ano. Tahle společnost totiž dělá tituly skutečně prvotřídní kvality.

Zdroj: Gamestar.de