Hlavní navigace

MobilHra 2006: Hlasujte a vyhrajte mobil!

14. 1. 2007

Sdílet

Anketa o nejlepší mobilní hru roku 2006, jejímž mediálním partnerem je i GameStar.

Časopis MobilHry pořádá anketu o nejlepší mobilní hru roku 2006, jejímž mediálním partnerem se stal i magazín GameStar. O vítězi rozhodnou čtenáři svým hlasováním. Každý 50. hlas získá hodnotnou cenu!



Anket o nejlepší PC a konzolovou hru se začátkem nového roku objevuje na internetu a v různých časopisech vždy přehršel. Na to, že existuje také nějaká platforma Java herní novináři doposud zapomínali. Redaktoři magazínu MobilHry se pokusili tento stereotyp překonat uspořádáním ankety o mobilní hru roku 2006, nazvané stylově MobilHra 2006, která je v České republice jediná svého druhu a v rámci celého internetu pak jedna z mála. Jedním z jejích mediálních partnerů se stal časopis GameStar.


Během tří týdnů se na internetových stránkách MobilHry.cz objeví nominace v šesti kategoriích, Budou to: sport, auto-moto, logické, plošinovky, akční a strategie. Každý týden se bude rozhodovat o vítězi ve dvou kategoriích. Hlasovat se bude prostřednictvím textových zpráv, přičemž každá 50. SMS bude odměněna některou z více než 30 cen (PC hry, předplatné časopisů, soundtracky), které věnovali sponzoři CD Projekt, Eusebius, GameLine, Top CD, Mediaron a Expandex.


Po ukončení hlasování ve všech kategoriích bude vylosován absolutní vítěz, jenž obdrží mobilní telefon od společnosti Expandex a zároveň bude odhaleno jméno hry, která získala nejvíce hlasů a tím pádem i titul MobilHra 2006. Více informací o cenách, hlasování a nominovaných hrách najdete na stránkách www.mobilhry.cz. Hlasování začíná už 15.1., tak neváhejte a zapojte se!

Autor článku