Hlavní navigace

Mobilní reproduktor, který vydrží vše

24. 9. 2015

Sdílet

 Autor: Ultimate Ears
Ultimate Ears představuje reproduktor UE BOOM 2

Bezdrátový reproduktor UE BOOM 2 rozšiřuje produktovou řadu různobarevných mobilních reproduktorů, které vydrží pobyt na pláži i na sněhu.

Ultimate Ears

Mobilní bezdrátový reproduktor UE BOOM 2 je zkonstruován tak, aby snesl, když jej pocákáte, zablátíte a nebudete k němu šetrní. Reproduktor UE BOOM 2 je odolný vůči vodě (IPX 7), pádu (až z výšky 1,5 metru), má neotřelý vzhled a k tomu vám poskytne spoustu zábavy. Velký je jako láhev s vodou, takže jej můžete zasunout do držáku pití na kole nebo jej připnout k batohu.

Koncepčně vychází z konstrukce reproduktoru UE BOOM s vyzařováním zvuku do 360 stupňů, který značka Ultimate Ears uvedla v roce 2013, ale nový UE BOOM 2 je o 25 procent hlasitější, má delší bezdrátový dosah (až 30 metrů) a kompletně vodovzdornou konstrukci, takže svou hudbu můžete sdílet s přáteli kdekoli a bez ohledu na druh vaší činnosti. Baterie vydrží 15 hodin, takže vám reproduktor bude hrát celý den nebo celou noc, a navíc má inovativní dotykové ovládání, které umožňuje přeskakovat skladby, aniž byste museli brát do ruky mobilní telefon.

Reproduktor UE BOOM 2 se navíc umí během času vylepšovat. Použijete-li aplikaci UE BOOM 2 pro operační systémy iOS a Android, můžete zdvojnásobit zvuk, když spárujete UE BOOM 2 s jakýmkoli jiným reproduktorem značky Ultimate Ears, zapínat reproduktor na dálku z mobilního telefonu a dokonce se probouzet do vaší oblíbené hudby. Nové aktualizace softwaru se do reproduktorů UE posílají bezdrátově prostřednictvím aplikace, takže můžete průběžně snadno využívat nové funkce a všechny naše reproduktory tak dokážou odolávat budoucím nárokům.

Reproduktor UE BOOM 2 je k dostání v šesti atraktivních barevných variacích: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical a BrainFreeze.

CS24

Cena a dostupnost

Očekává se, že reproduktor UE BOOM 2 bude k dispozici v České republice ve vybraných obchodech v říjnu 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 5 490 Kč.