Hlavní navigace

MWC 2009: Průhledný mobil LG Crystal

18. 2. 2009

Sdílet

 Autor:
LG uvedla stylový mobilní telefon LG-GD900 s průhlednou namodralou podsvícenou klávesnicí, k jeho přednostem patří i nízká tloušťka.

Na Mobile World Congress v Barceloně představený telefon LG LG-GD900 „Crystal“ sice nepatří k věcem, které by bouraly technologické hranice, na druhou stranu poutají značnou pozornost zejména koncových zákazníků. Hlavně těch, kteří se nehodlají spokojit s tradičními mobilními barvami „kov: černá-stříbrná“.

Mobil je vysouvací slider, který i v zavřeném stavu vypadá velmi dobře, jeho tloušťka je jen 1,34 cm a tělu dominuje velký displej a dotyková tlačítka. Ty pravé efekty se však začnou dít až po otevření přístroje, kdy se vysune průhledná numerická klávesnice s jemně namodralým podsvícením. To zaručeně upoutá pozornost lidí v okolí.

Podle LG se ovšem nejedná jen o stylový výstřelek, protože telefon bude naditý hi-tech elektronikou a v základní sadě bude i bezdrátové Bluetooth handsfree. Na pultech obchodů se Crystal objeví v dubnu, kdy se dozvíme i podrobnosti o jeho výbavě i jeho cenu. Ta bude sice zřejmě obsahovat příplatek za stylovost, na druhou stranu nepůjde o předražený mobil pro několik málo boháčů.

LG na veletrhu vystavoval i jiné modely, například LG Arena, o kterém jsme informovali zde, či náramkový telefon GD910 – zde.

LG GD900 Crystal

LG GD900 Crystal

 LG GD900 Crystal

Byl pro vás článek přínosný?