Hlavní navigace

Napiš aplikaci pro Windows Phone a vyhraj!

29. 8. 2011

Sdílet

V souvislosti s otevřením Marketplace pro Českou republiku připravila společnost Microsoft zajímavou soutěž s názvem „Vyvíjej a vyhraj!“. Ta je určena všem, kteří chtějí začít nebo už začali vytvářet aplikace pro Windows Phone.

Abyste se mohli soutěže zúčastit, stačí napsat libovolnou aplikaci pro Windows Phone a umístit jí na českwindows phoneý Marketplace. Výhercem se stává každý, jehož aplikace dosáhne alespoň 1000 stažení. Hlavní výhrou v soutěži je umístění aplikace coby preferované za Českou republiku po dobu jednoho měsíce právě na Marketplace.

Pokud s programováním pro Windows Phone začínáte, určitě pro vás bodou užitečné návody a zkušenosti vývojářů, kteří již aplikace vyvíjeli a především umístili na Marketplace. Podrobný popis, jak začít programovat pro Windows Phone, naleznete v článku Windows Phone – začínáme, přehledný návod jak aplikaci nasadit na Marketplace najdete v článku Jak dostat aplikaci na Windows Phone marketplace přes APP HUB?

Co budete k vývoji potřebovat?
•    Windows Phone Developer Tools 7.0
•    Windows Phone SDK 7.1 RC

Pokud jste již nějakou aplikaci napsali, máte výhodu, protože se do soutěže můžete přihlásit ihned a tudíž i vyhrát jednu z mnoha zajímavých cen nebo rovnou cenu hlavní!

Tak neváhejte, soutěž už běží!