Hlavní navigace

Návrat do školy v nové hře School Tycoon

12. 6. 2003

Sdílet

Cat Daddy Games oznámili tycoon ze školního prostředí...

Po odhalení strategie Cruise Ship Tycoon od vývojářského týmu Cat Daddy Games byl ohlášen vývoj dalších tří tycoonů: Snowboard Park Tycoon 2, Skateboard Park Tycoon 3 a School Tycoon. Zatímco o prvních dvou jmenovaných víme pouze, že na nich tvůrci usilovně pracují, o posledním z nich již prosákly stručné informace. School Tycoon bude další z klasických ekonomicko-budovatelských strategií, tentokrát však ze školního prostředí.



Začínat budete s jednou kanceláří a několika třídami. Časem se vám budou odkrývat další možné místnosti a stavby jako například skateboardový park vedle školy, kde žáci budou trávit přestávky. Budete moci postavit jídelnu, kde budete často svědky válčení s nedojedenými potravinami. Čím lépe vybavenou školu budete mít, tím kvalitnější učitelský sbor můžete najímat, a čím lepší učitelé, tím hodnější žáci. Bude jen na vás, zda uděláte ze své školy pětihvězdičkové impérium. Kromě předdefinovaných scenárií, kde budete plnit určené cíle, budete mít na výběr také volnou hru, ve které bude jen na vás, jak se školou naložíte.



Zatím nebyly zveřejněny žádné screenshoty ze hry, ani není známo předběžné datum vydání. Jen doufejme, že to bude brzy - aby se vám třeba nestýskalo po škole. :-)