Hlavní navigace

NBA Live 10: Kult ve sportu

15. 8. 2009

Sdílet

Vývojáři z EA Sports na značce NBA poslední rok hodně zapracovali, ale stále byli daleko od toho, aby i s tímto titulem vstoupili na virtuální parket skvělých her série 2K. Letos doufají, že se vše změní.

NBA

Všechny kroky směrem k vylepšení, které provedli za posledních deset let, byly provedeny stejně, ne-li lépe lidmi, kteří stojí za herní sérií 2K. Zajímavý způsob udržení nejpřesnějších žebříčků a jejich stahování z internetu bylo loňské představení systému DNA. Ten se letos vrátí spolu s dalšími úpravami, které snad přitáhnou NBA Live více pozornosti, než v minulosti.

NBA

Tento rok je celý o kultuře NBA Live série a EA Sports již má připravenou novou grafiku a licencováno přes 500 bot pro hráče. Každý basketbalista bude zobrazen tak přesně, jak jen to jde, včetně drobných detailů, jako jsou jizvy hráčů, tetování a mnoho dalšího. EA si od tohoto kroku slibuje naprosté upoutání hráčů.

NBA

Další novinkou je pocit atmosféry v ligových arénách. Když sezóna začíná, moc fanoušků na stadionech nebývá. Jak ale v lize postupujete a soupeříte se svými rivaly, atmosféra houstne a pořvávající dav se tetelí reálností NBA zápasů. Zápas Boston vs. Los Angeles bude pokrytý transparenty "BEAT LA" a fanoušci budou nosit reklamní předměty svého týmu. Playoff zápasy a finále NBA budou do posledního místa vyprodané a fanoušci budou šílet. Samozřejmostí je pokřikování a skandování jmen. To vše EA v novém NBA slibuje.

Doufáme, že se v budoucnosti k NBA Live dostaneme blíže.

NBA

Autor: Kevin Sweeney, GamePro.com

ICTS24

Překlad: David Kindl

NBA