Hlavní navigace

Nejlepší programy pro návrat Startu do Windows 8 - 2. díl

20. 9. 2013

Sdílet

 Autor: PCWorld.com
V dnešním díle vám představíme další vynikající nástroj pro integraci nabídky Start do Windows 8. Bude se jednat o program Start Menu Reviver.

Předchozí díl

Zřejmě jste zaznamenali, s jakými rozpaky bylo uživateli přijato nové rozhraní Windows 8. Možná i vy patříte mezi ty uživatele, kteří v nových Windows 8 postrádají nabídku Start. V tomto článku vám představíme dva nejlepší nástroje pro integraci nabídky Start do Windows 8.

 

1. dílNejlepší programy pro integraci nabídky Start do Windows 8 - StartIsBack

Nabídka Start pro Windows 8

Nástroj Start Menu ReviverAplikace Start Menu Reviver vlastně ani není skutečnou náhradou nabídky Start známé z Windows 7. Spíše to je přesně to, co by zřejmě Microsoft vytvořil, pokud by se rozhodl vytvořit nabídku Start pro Windows 8.

Stejně jako obrazovka Start rozhraní Metro zobrazuje velké dlaždice čtvercového tvaru, jinými slovy je otevřená i pro dotykové ovládání.

Ve výchozím nastavení se v horní části obrazovky zobrazují dvě velké dlaždice – My Computer a Internet Explorer. Ty samozřejmě můžete změnit. Další, ještě větší dlaždice vám umožní zobrazit obrazovku Start. Pod touto dlaždicí se nachází dalších 16 dlaždic, kterým můžete přiřadit jakýkoliv nainstalovaný program, ť již pro pracovní plochu, tak pro moderní dlaždicové rozhraní.

CS24

Jedná se o nabídku Start, kterou bychom osobně použili na tabletu. Jedná se totiž o nástroj, který podle našeho názoru integruje výše uvedená dvě rozhraní daleko lépe než to, co nám předvedl Microsoft.