Hlavní navigace

Nemovitosti bez provize přímo od majitele

30. 10. 2007

Sdílet

Tuzemský web byl obohacen o server www.bezrealitky.cz s prodejem a pronájmem nemovitosti přímo od majitele. Cílem projektu je vytvoření trhu bez asistence realitních kanceláří, a tím umožnit prodej a pronájem nemovitostí bez provize.

CS24

Bezrealitky.cz nabízí svým klientům také asistenci v podobě call centra a řadu služeb prověřených partnerských společností. Hlavní výhody tohoto serveru jsou finanční úspory, kontrola a zrychlení procesu. Po několika týdnech provozu nabízí databáze bezrealitky.cz 150 nemovitostí k prodeji či pronájmu.


Bezrealitky.cz je prvním P2P řešením v České republice, které nabízí řadu služeb a přidaných hodnot. Nabídky nemovitostí k prodeji či pronájmu se kromě seznamu, zobrazují na mapě (klasické, satelitní, hybridní), která poskytuje i přehled o občanské vybavenosti okolí nabízené nemovitosti. Najdete zde například bohatou síť restaurací, sportovišť, škol apod. Lze tedy velmi dobře vyspecifikovat požadavky na nemovitost a její lokalitu. Bezrealitky.cz využívá jako první v České republice Google mapy.





Osobní data a soukromí klientů bezrealitky.cz je přísně chráněno. Vlastníci nemovitostí při zadávání nabídek sami rozhodují o zveřejnění svých kontaktních údajů. Funkce Štít zajišťuje, aby na stránky nepronikali realitní makléři. V případě, že se o to makléři pokusí, budou odhaleni a hrozí jim právní postih a vysoká pokuta. Systém bezrealitky.cz je nastaven tak, aby zajišťoval maximální aktuálnost nabídek a šetřil klientům čas.

Bezrealitky.cz ale neznamená, že klientům není poskytována profesionální odborná asistence v podobě právních a finančních služeb. Sever nabízí ke stažení jak základní právní dokumenty potřebné k prodeji či pronájmu nemovitostí, tak i jedinečnou službu call centra, kde je klientům od pondělí do pátku od 9:00 do 18:00 hod. k dispozici tzv. osobní asistent, který zdarma poradí, jak se serverem pracovat, s právními službami či financováním nemovitostí atd.

Bezrealitky právní služby je právní asistence serveru bezrealitky.cz, která se dělí na dvě části. V sekci dokumenty nabízí ke stažení vzorové smlouvy připravené právníky, které obsahují všechny nezbytné náležitosti a varianty. Bezrealitky právní služby informuje o obvyklém postupu řešení právních situací, o cenových sazbách a o možnostech advokátních kanceláří. Všem těm, kteří chtějí advokátní garanci, doporučí na základě nezávislého posouzení nezávislou právní kancelář. Využití odborné právní pomoci vychází stále mnohonásobně levněji než provize realitním kancelářím.





Bezrealitky finance je služba nabízející nezávislé a transparentní poradenství v oblasti financování nemovitostí v podobě posouzení úvěrových a hypotečních produktů na trhu. Komunikace se všemi bankami pomáhá zajistit a vybrat nejvýhodnější řešení. Pro registrované členy bezrealitky.cz jsou v řadě finančních domů nabízeny lepší podmínky než na běžných bankovních pobočkách (slevy na bankovních poplatcích, slevy na úrokové míře). Bezrealitky finance si ví rady i se složitými případy.

Přímý prodej zájemcům o nemovitosti mají v rámci bezrealitky.cz možnost využít i developerské společnosti. V samostatné sekci mohou představit své projekty a nabízet je k přímému prodeji zájemcům. Nabídka je tak v souladu s filozofií serveru rozšířena i o možnost koupě zcela nové nemovitosti bez provize.

- - David Zajíic

Autor článku