Hlavní navigace

Netbook Dell Inspiron Mini 10V s extra servisem

20. 5. 2009

Sdílet

 Autor:
Dell uvádí nový tenký a stylový netbook s dvouletým Next Business Day onsite servis Dell v ceně a praktickým multidotykovým touchpadem.

Společnost Dell oznámila zahájení prodeje a rozšíření své řady netbooků Inspiron Mini o zajímavý model Dell Inspiton Mini 10v s 10.1“ širokouhlým LCD displejem. Díky kompaktnímu designu a nízké hmotnosti je vhodným internetovým společníkem pro děti, studenty, bloggery i cestovatele, se kterým mohou být on-line téměř kdykoli a odkudkoli.

Stejně tak jako ostatní modely této řady si každý může vybrat jednu ze šesti barev, která nejvíce odpovídá jeho vkusu a stylu. Na výběr tak zákazníci mají obsidiánovou černou, sněhobílou, třešňově rudou, ledovou modř, nefritově zelenou a dokonce i růžovou. Ani u tohoto nového modelu nebudou muset zákazníci oželet vynikající prostornou klávesnici (92 % plné velikosti) a praktický multidotykový touchpad. Díky němu mohou spoustu aplikací ovládat gesty více prstů tak, jak jsou zvyklí například z mnoha mobilních telefonů nebo tabletů. Za použití dvou prstů je možné například otáčet a zoomovat obrázky nebo scrolovat dokumenty a webové stránky.

V nabídce jsou dvě základní verze s operačními systémy Windows XP a Ubuntu Linux. K dostání budou začátkem června, doporučená koncová cena začíná na 9 500 Kč včetně DPH a obsahuje rovněž dvouletý NBD servis.

Za tuto cenu bude Dell nabízet model s konfigurací:

- Procesor Intel Atom N 270
- Displej 10,1“ WSVGA – Trulife
- Paměť 1GB RAM
- Pevný disk 160 GB
- Bezdrátová síť – Wifi a/b/g
- Integrovaná webkamera s rozlišením 1,3 Megapixelu
- Operační systém Ubuntu Linux
- Servis 2 roky Next Business Day

Dell poskytuje velmi dobrou záruku „Next Business Day“, v kategorii netbooků výjimečnou. Ta obnáší garanci opravy do druhého pracovního dne na místě u zákazníka. Dell slibuje, že zákazníci si tak mohou být jisti, že v případě závady bude jejich netbook za „pár“ hodin opět v provozu. Nezáleží přitom, jestli jsou doma nebo na dovolené, servisní místo si určí sami - i v cizině.

Společně s tímto oznámením a uvedením nového modelu na trh se společnost Dell rozhodla snížit cenu u všech ostatních netbooků Inspiron Mini. Modely Dell Mini 9, 10 a 12 budou tak nově k dostání o více než 10 % levněji.

 

Dell Inspiron Mini

CS24

Dell Inspiron Mini

Dell Inspiron Mini