Hlavní navigace

Nevíte si rady při vymýšlení silného hesla? Po zahrání této hry bude jejich vymýšlení hračkou

Sdílet

 Autor: neal.fun
Alespoň jedno velké písmeno a číslo. A pak také speciální znak. Vymýšlení silného hesla může být někdy frustrující záležitostí. Srandu si z takovýchto situací dělá hra Password Game, kterou si můžete zahrát přímo v prohlížeči a zdarma.

Prolomit slabé heslo je v dnešní době otázkou několika málo minut. Z toho důvodu jste nuceni do hesla přidat velká písmena, speciální znaky nebo dodržet minimální počet písmen, což může někdy přerůst až v otrávenost. Z toho všeho si tak trochu dělá srandu internetová hříčka Password Game, ve které je vaším úkolem prosté a jednoduché vytvoření silného hesla.

Celé se to může zdát jako jednoduchý úkol a zpočátku skutečně je, dokud vám hra nezačne házet klacky pod nohy a nebude po vás chtít stále komplexnější požadavky. V závěru tak může heslo obsahovat název měsíce, součet římských čísel musí dávat 50, jeden šachový pohyb, poznání země podle obrázků a další nesmysly.

Na Twitteru autora této hry se nachází video, které ukazuje až 30 takovýchto pravidel.

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.