Hlavní navigace

Ninja Assassin

28. 5. 2010

Sdílet

 Autor:
Filmoví tvůrci Matrixu a V jako Vendetta přinášejí v Ninja Assassin další krev (hodně krve!) do žánru filmů o bojových uměních.

Ninja Assassin

Akční, USA, 2009

Hrají: Naomie Harris, Sung Kang, Rain , Rick Yune

Režie: James McTeigue

Info o filmu (distributor): Filmoví tvůrci Matrixu a V jako Vendetta přinášejí v Ninja Assassin další krev (hodně krve!) do žánru filmů o bojových uměních. Korejská popová hvězda Rain hraje hrdinského, smrtelně nebezpečného Raiza, vychovávaného od dětství po způsobu mýtického klanu Ozunu. Teď ale bývalí spolubojovníci Raiza pronásledují, protože se odvrátil od nich i jejich autoritativního patriarchy (legenda bojových umění Sho Kosugi)... a je na útěku s agentkou Europolu (Naomie Harris), která má důkaz, že klan prodává své zabijácké služby vládám různých zemí.

Bonusy:
• MÝTUS A LEGENDA NINJŮ
- Příběh ninjů: Mýtus, tradice, trénink, boj
• NINJA: EXTRÉMNÍ SPORT
- Elitní skupina bojovníků a gymnastů rozjíždí krvavou akci
• TRÉNINK: Transformace zpěváka, tanečníka a herce v Doporučená cenaného ninju.
• PLUS VYNECHANÉ SCÉNY

Zvuková verze/formát: česky (5.1 DD), maďarsky (5.1 DD), polsky (5.1 DD/VO), rusky (5.1 DD), turecky (5.1 DD), anglicky (5.1 DTS-HD), thajsky (5.1 DD)

Obrazový formát: 16:9

Titulky: české, anglické pro neslyšící, maďarské, polské, islandské, litevské, lotyšské, arabské, bulharské, ukrajinské, thajské, turecké, slovinské,srbské, ruské, rumunské, chorvatské, estonské, řecké, hebrejské

Délka: 99 min.

19.4. – videopůjčovny
28.4. – prodej
Doporučená cena 799 Kč

Distribuce: Magic Box

Česko-Slovenská filmová databáze