Hlavní navigace

Nintendo DSi přináší více zábavy v pohybu

4. 4. 2009

Sdílet

Tato konzole obsahuje oproti svým předchůdcům řadu zajímavých novinek, které potěší stávající fanoušky i nováčky ve světě Nintenda.


Nové Nintendo DSi vám umožní vytvořit, upravit nebo sdílet fotografie s přáteli i členy rodiny, poslouchat svou oblíbenou hudbou nebo si hrát se zvuky a tóny a namixovat si svou vlastní kompilaci. Ale primárně tu jde samozřejmě o hraní více než 1000 již existujících Nintendo DS her, které si můžete vychutnat na větších obrazovkách Nintenda DSi. V neposlední řadě je tu novinka v podobě stahování nových her přímo do své konzole.

nintendo dsi

Nintendo DSi je třetí modifikací v řadě Nintendo DS konzolí, které si v současné době našly již více než 100 milionů majitelů po celém světě. Hlavním klíčem k oblibě u fanoušků je dvojitá obrazovka a jednoduché ovládání. Díky dotekové obrazovce, nyní větší a širší než kdykoli předtím, je používání softwaru i ovládání her snadné a intuitivní.


Nicméně teprve s Nintendem DSi si mohou uživatelé poprvé stahovat a ukládat hry, které si koupili přes Nintendo DSi Shop, přímo do své konzole Nintendo DSi. Obrázky a hudební soubory je tedy možné skladovat přímo v konzoli Nintendo DSi, čímž si majitelé DSi zajistí tu správnou zábavu na dlouhé cesty, dovolené ale i na párty s přáteli. Nintendo DSi navíc již automaticky obsahuje webový prohlížeč, díky němuž mohou být uživatelé jednoduše připojeni, i když jsou v pohybu!

ICTS24