Hlavní navigace

Nokia a Seznam.cz: poštovní líbánky

28. 3. 2007

Sdílet

Majitelé nových mobilních telefonů Nokia nyní automaticky získávají e-mailového klienta nejnavštěvovanějšího českého portálu - Seznamu. Snadnému nastavení služeb napomohou konfigurační zprávy, které zákazníci získají přímo u operátora


Od 1. dubna se na tuzemském trhu poprvé objeví mobilní telefony od Nokie, v nichž je přednastaven přístup k e-mailu Seznamu. Majitelé kteréhokoliv typu telefonu zmíněné značky vybaveného e-mailovým klientem tak mají možnost přístupu ke svému e-mailovému účtu na nejnavštěvovanějším českém internetovém portálu Seznam. Společně s tím je přednastavena i záložka pro snadné vytvoření nové schránky - e-mailu - na Seznamu.

Jako přímou podporu si mohou ostatní uživatelé (majitelé dříve zakoupených typů mobilních telefonů Nokia) objednat na www.nokia.cz/mobilniemail zaslání konfigurační zprávy (zdarma) pro automatické nastavení přístupu k e-mailu. Po zadání svého přihlašovacího jména a hesla může uživatel bez dalších technických složitostí napsat a poslat svůj první mobilní e-mail.

- - David Zajíc

Byl pro vás článek přínosný?