Hlavní navigace

Nová akční adventura Bionicle: The Game

5. 3. 2003

Sdílet

Obzvláště menší hráče a fanoušky stavebnice Bionicle potěší nová akční adventura...

Obzvláště menší hráče a fanoušky stavebnice Bionicle potěší nově oznámená akční adventura,
vznikající za spolupráce Argonaut Software a Lego Media. [Bionicle: The Game] v obstojné 3D grafice (viz screenshoty z PS2 verze) představí ostrov Mata Nui, který musíte v roli jednoho z šesti bojovníků Toa vysvobodit ze spárů ďábelského Makuty, jenž tento tropický ráj plný vysokých hor, velkých jezer a mohutných sopek uvrhl do věčného stínu.



Čeká vás šest odlišných oblastí (např. džungle, hory a jezera), ve kterých musíte vysvobodit vězněné Matorany a s jejich pomocí zrušit seslané kouzlo temnoty. Během vašeho dobrodružství budete čelit mnoha přírodním nástrahám (např. padajícímu kamení, nebezpečným větrům v deštných pralesech, padajícím rampouchům a lávovým vodopádům) i Makutovým pohunkům. Nebudete však bezbranní a využijete několika elementálních sil, které si budete v průběhu hry vylepšovat sbíráním speciálních předmětů. Dočkáte se i adrenalinových akcí (budete sjíždět bájnou horu Ihu i lávové peřeje a závodit v poušti Pohatu) a soubojů s tuhými nepřáteli, jako jsou Bohrok, Rahkshi a nakonec i obávaný Makuta.



Přestože je [Bionicle: The Game] převážně akční záležitostí, zařadili autoři do hry i drobné adventurní prvky. Nebude tedy chybět ani malá interakce s Matorany a řešení několika puzzlů. Hra by se měla objevit jak na PC, tak i konzolích PlayStation 2, Xbox a GameCube.

Autor článku