Hlavní navigace

Nová first person akce Trinity

28. 4. 2003

Sdílet

Tvůrci Return to Castle Wolfenstein připravují další akční pecku...

Společnost Activision odhaluje novou first person akci, vyvíjenou pro PC a konzoli nové generace Xbox. Jmenuje se Trinity a odehrává se v roce 2013, kdy smrtící epidemie ohrožuje obyvatele New Orleans. Vy se vžijete do role Nightstalkera, biologicky a technologicky vylepšeného muže, který má za úkol vypátrat původ nebezpečné nákazy a jednou provždy zničit virus i jeho původce.



Podle Larryho Goldberga z Activisionu přinese Trinity do žánru FPS zcela nový náboj. Hra údajně překvapí jak filmovým grafickým zpracováním, tak i novým druhem akce díky speciálním schopnostem hlavního hrdiny. S pomocí implantátům budete moci běhat nadlidskou rychlostí, skákat do obrovských výšek a bojovat takovým způsobem, že budete s úspěchem odolávat mnohonásobné přesile. Vaše "Bleskové" dovednosti vám umožní ovládnout mnohé akrobatické kousky. Krom toho budete mít k dispozici i spoustu zbraní, mezi nimiž nechybí pistole, kulomety, granátomety, brokovnice a odstřelovací pušky.



PC verze Trinity je vyvíjena firmou Gray Matter Studios, která se před časem vytáhla perfektní first person akcí Return to Castle Wolfenstein. Na verzi pro Xbox pracuje zkušený tým Vicarious Visions. Vydání hry pro obě platformy je plánováno na rok 2004.

Autor článku