Hlavní navigace

Nová herní výbava Logitech G

12. 8. 2010

Sdílet

 Autor:
Logitech představil nový herní headset G930, myš G700 a klávesnici G510 s LCD displejem.

Společnost Logitech představila tři nové herní periferie řady G — bezdrátovou herní náhlavní sadu Logitech Wireless Gaming Headset G930, bezdrátovou herní myš Logitech Wireless Gaming Mouse G700 a herní klávesnici Logitech Gaming Keyboard G510.

Bezdrátová náhlavní sada Wireless Gaming Headset G930 nabízí prostorový zvuk Dolby 7.1 a bezdrátové připojení, díky kterému neruší ani při živější hře datový kabel. K plné výbavě herního headsetu G930 patří tři programovatelná G-tlačítka, která umožní plně ovládat hudbu, zkreslování hlasu a klienty pro chatování. Sluchátkový hlavový pásek je vyměkčený pěnovým materiálem s paměťovým efektem pro přizpůsobení se tvaru hlavy,plyšové náušníky změkčují přítlak na uši a současně je utěsňují před nežádoucím hlukem zvenčí. Díky mikrofonu s potlačením okolního hluku má být hlas vždy čistý. Pokud během jedné maratonské herní session vyčerpáte 10 hodin výdrže interní baterie, přiložená nabíjecí základna ji umožní dobíjet, zatímco lze náhlavní sadu používat bez přerušení dále.

Logitech G930


Bezdrátová herní myš G700 je optimalizovaná pro MMO hry, ale současně nabízí jemnost a přesnost potřebnou pro hry typu FPS. Obsahuje 13 tlačítek, které lze naprogramovat na jednu konkrétní činnost nebo jim přiřadit i složitá makra. Plnorychlostní bezdrátové spojení (1000 přenosů za sekundu) zajistí pohodlí nabízené absencí kabelu. Tvar myši G700 je navržen, aby dobře padl do dlaně, dobíjecí kabel umožňuje myš nabíjet i během používání a současně slouží pro přenos dat prostřednictvím sítě LAN.

Logitech G700

Logitech G700

CS24


Herní klávesnice G510 má 18 programovatelných G-tlačítek se třemi stavovými režimy, takže na každou hru je k dispozici 54 možných nastavení pro makra. Tato makra si lze předdefinovat pro své oblíbené hry nebo máte možnost vytvářet nová v průběhu hry. Klávesnice je i vybavena LCD displejem „GamePanel“, který zprostředkovává herní statistiky a informace o výkonu PC. Klávesnice má RGB podsvícení, které můžete upravovat podle svého. Navíc obsahuje i konektory jack 3,5 mm, takže můžete připojit analogovou náhlavní sadu a využít čistě digitální komunikaci přes USB.

Nové produkty řady G budou v brzké době k dostání u hlavních maloobchodních prodejců. Bezdrátová herní náhlavní sada Logitech Wireless Gaming Headset G930 bude k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 5790 Kč. Bezdrátová herní myš Logitech Wireless Gaming Mouse G700 bude k dostání 3240 Kč a herní klávesnice Logitech Gaming Keyboard G510 za 3240 Kč.

Logitech G510