Hlavní navigace

Nová konzolová plošinovka The Fancy Pants Adventures

20. 4. 2011

Sdílet

Ztřeštěná plošinovka The Fancy Pants Adventures v originálním chytlavém výtvarném stylu je ode dneška ke stažení na PlayStation Network za 270 Kč a na XboxLIVE Arcade za 800 MS bodů.

Ve hře The Fancy Pants Adventures se hráč ujme role hlavního hrdiny, ručně kreslené postavičky Fancy Pants Mana. Ten se vydává na misi s cílem zachránit svou sestru Cutie Pants, která byla unesena. Fancy Pants Man ve svých typicky oranžových kalhotách začíná své putování ve vesničce Squiggleville a postupně zdolává více než 20 originálních otevřených úrovní, plných náročných úkolů a bonusových částí, kde musí bojovat se srandovními protivníky a překonávat důmyslné překážky. V průběhu hry si mohou hráči odemknout přes 140 zvláštních předmětů, mj. 40 druhů zbraní, s jejichž pomocí se Fancy Pants Man pokusí slavně zvítězit nad piráty.

soutez_casestudy

V rámci kooperativního módu mohou nyní postupovat úrovněmi až čtyři spoluhráči a vzájemně se buď podporovat ve snaze dosáhnout lepších výkonů, nebo proti sobě bojovat se zbraní v ruce o přední příčky soutěžního módu. Multiplayerové módy zahrnují varianty Co-op Story Mode, Races, King of the Hill a dokonce i turnaje, které lze hrát ve více hráčích jak lokálně, tak i online.

Byl pro vás článek přínosný?