Hlavní navigace

Nová RTS Northland vyjde již v červenci

2. 4. 2003

Sdílet

GMX Media oznámili vydání nové realtimové strategie od Funatics...

Německý vývojářský tým Funatics fanoušky realtimových strategií již před časem potěšil například povedeným titulem Cultures 2: The Gates of Asgard a nyní společně s GMX Media plánují vydat pokračování. Namísto předpokládaného Cultures 3 však vzniká hra Northland, která by se na pultech obchodů měla objevit již v červenci tohoto roku.


Příběh této realtimové strategie se točí okolo vikingského boha Lokiho, snažícího se pomstít kmotříčkovi Odinovi, který ho kdysi vyhnal z Asgardu na Zemi mezi smrtelníky. Pro uskutečnění jeho nekalých plánů zneužil čtyř lidských hrdinů a připravil jim spoustu nástrah. Northland přinese singleplayerové dobrodružství i multiplayer. Kampaň pro jednoho hráče se skládá z osmi rozsáhlých misí, rozdělených na několik dalších částí. Nechybí ani samostatné mise, kterých je též celkem osm. Šest multiplayerových map, hratelných přes LAN i internet, si můžete vyzkoušet i bez ostatních hráčů, čímž se singleplayerová nabídka ještě zvyšuje. Aby si tento nový projekt známých Funatics užili začátečníci i pokročilí hráči, bude obsahovat výběr ze tří stupňů obtížnosti.


Pokračování Cultures 2 poběží na vylepšeném enginu této hry a nabídne jak lepší grafickou stránku, tak i vylepšenou umělou inteligenci. Samozřejmostí budou různé speciální efekty jako např. změny počasí, husté mlhy, jednotky duchů atp. V přiloženém editoru si navíc budete moci sami vytvářet vlastní singleplayerové i multiplayerové mapy. Vypadá to, že se již teď můžete těšit na kvalitní realtimové dobrodružství.

Autor článku