Hlavní navigace

Nová third person akce Chaos Legion

20. 6. 2003

Sdílet

Capcom vydá akční Chaos Legion krom PlayStation 2 i pro PC...

Na scéně konzolových her se již nějaký ten pátek hovoří o chystané third person akci s prvky RPG Chaos Legion pro PlayStation 2. Až nyní však vyšlo najevo, že tato hra se dostane do spárů i majitelům PC, a to ve stejné době jako její konzolová sestřička - tedy již letos na podzim a rovnou v osmi jazykových verzích.



Chaos Legion nabízí příběh dvou vynikajících bojovníků a přátel. Starší Victor Delacroix po autory blíže neurčené události propadne temnotě a mladý Sieg Wahrheit ho musí zastavit dříve, než celý svět ovládne chaos. Autoři jejich novou hru označují jako akční adventuru s prvky RPG, ale srovnání s adventurou zde dle mého názoru rozhodně není vhodné. Dočkáme se možná vynikajícího příběhu, ale to je tak vše, co bude mít Chaos Legion s tímto pomalu ale jistě zanikajícím žánrem společného. Místo toho se můžete těšit na akční zážitek, spojený s boji proti velkému množství nepřátel. Na pomoc si budete moci přivolat skupiny různých pomocníků, kterých bude k dispozici sedm druhů a budou vyzbrojeni meči, luky, bombami a podobnými zbraněmi.



Jelikož v současné době nejsou k dispozici žádné screenshoty z PC verze, nabízíme vám alespoň ty konzolové. Vše zatím nasvědčuje tomu, že by Chaos Legion mohla být lákavým zpestřením letošního podzimu.

Autor článku