Hlavní navigace

Nové akční RPG The Bloody Magic

16. 7. 2003

Sdílet

Pokořte zlo prostřednictvím magie v chystaném akčním RPG...

The Bloody Magic se tváří jako klasické akční RPG z pohledu třetí osoby, provedené kompletně ve 3D. Svět je zpracován ve středověkém stylu, kde je hlavní zlo ztvárněno nemrtvým čarodějem jménem Modo, který se snaží získat zpět svou sílu ke zničení země. Vaší hlavní zbraní bude tentokrát magie.



Singleplayerová kampaň je vedena hlavním questem, který samozřejmě spočívá ve zničení čaroděje Moda. K tomu si budete moci vybrat mezi několika charaktery – kouzelníky, u nichž si zvolíte jednu z deseti specializací. Krom hlavního úkolu obdržíte v průběhu hry i spoustu nepovinných questů, které vám po splnění objasní části pozadí celého příběhu. S rostoucími zkušenostmi se budou samozřejmě zlepšovat i vaše magické schopnosti a možnost používat nová kouzla. Zajímavě vyhlíží rovněž multiplayer, kde kromě kooperativní hry budou hráči bojovat pomocí kouzel ve speciálních arénách.



Nejdůležitější ve hře, a to v singleplayeru i multiplayeru, je nutnost kombinace kouzel. To, jak hráč obratně skloubí obrannou magii s útočnou, se projeví na jeho dalším osudu. Na The Bloody Magic si však musíte ještě počkat, jelikož datum vydání je zatím určeno na příští rok.