Hlavní navigace

Nové detaily o Lost Planet 2

26. 3. 2009

Sdílet

Nové informace o Lost Planet 2 nám udělaly velkou radost. Pojďte se k nám tedy přidat v našem těšení se a neváhejte nahlédnout


A co že nám to udělalo takovou radost? Fakt, že se hra bude orientovat na kooperaci! Zapomeňte proto na sólové výpravy z prvního dílu. Tentokrát se do hry vrhnete ve čtyřech, což znamená čtyřnásobný příděl akce.


Jako hráči budete moct provádět nejrůznější akce nezávisle na ostatních členech vašeho týmu, nicméně klíčem k úspěšnému průchodu hrou bude právě kooperace. Smrt je totiž všudypřítomná a ne zřídka se pomazlí i s vaší herní postavou a zde přichází na řadu tým. Jako tým totiž budete charakterizováni jakýmsi ukazatelem, který se bude vyčerpávat pokaždé, když někdo umře a bude třeba ho oživit.


Další důvod, proč je dobré pracovat jako tým, jsou obrovští bossové. Rozumějte, pokud narazíte na stvůru o velikosti paneláku, budete i ve čtyřech mít plné ruce práce s jejím zabíjením. Společně s mohutným arzenálem a velkým množstvím nejrůznějších bojových mechů by se vám to však mělo povést.


Novinkou je také možnost na tyto obrovské nepřátele „nasednout" pomocí vašeho vystřelovacího háku a působit paseku přímo na jejich těle.


Kromě toho, že bude hra zatížená na přítomnost více hráčů, máme také informace o tom, že v ní nedostanete na výběr z žádných, předem daných, hlavních hrdinů. Každou vaši postavu si budete moct upravit od hlavy až k patě a tato volitelnost zahrnuje i vlastní dorážecí útoky, které jsou prý podobné těm z Gears of War 2.


Lost Planet 2 je prozatím potvrzen pouze pro X360.


Zdroj: CVG.co.uk


Byl pro vás článek přínosný?