Hlavní navigace

Nové fotografie Motoroly Ruby VE1 a ZN300

25. 2. 2009

Sdílet

Přinášíme nové fotografie mobilů Motorola ZN300 a stylového véčka Ruby VE1, které možná není tak mrtvé, jak Motorola tvrdila.

Je známo, že americká Motorola vyvíjí několik zajímavě vypadajících telefonů, mezi nimi se největší pozornosti médií dostává smartphonům ZN300 a Ruby VE1(známý také jako RAZR3). Situace s VE1 je o to zajímavější, že Motorola oficiálně zrušila jeho vývoj. Nynější nové snímky však ukazují, že to možná není pravda a že jde buď jen o vnitrofiremní hrátky, nebo o marketingovou taktiku k přilákání pozornosti.

Nedávno jsme vás informovali právě o ZN300, nyní přinášíme nové fotografie, které i tentokrát jako první uveřejnil ruský web mobile-review.com.

Motorola ZN300

V případě ZN300 se můžeme podívat na zadní stranu telefonu ukazující 3,1 megapixelový fotoaparát a přisvětlení. Ačkoli o výkonu světla a citlivosti fotografického senzoru nemáme informace (takové věci se naneštěstí u mobilů nezveřejňují – alespoň zatím), světýlko je rozhodně vítáno.

Motorola Ruby VE1 je velmi propracovaně vypadající véčko s dvě displeji. Dvě nové fotografie ukazují Ruby VE1 ve složeném stavu, dobře je ovšem vidět displej, který se díky černému orámování zdá opticky větší, než ve skutečnosti je. Není známo, zda je displej dotyková, ale určitá naděje tu je, protože jinak by se vzhledem k zobrazenému obsahu obtížně ovládal. Detail zadní strany ukazuje foťák s rozlišením 5 megapixelů a zřejmě i malý přisvětlovací blesk. Starší foto pak nabízí Ruby VE1 v plné parádě.

Dále je o Ruby VE1 také známo, že bude mít (nebo měla mít) nový operační systém Symbian UIQ 3, GPS, Wi-Fi a 3G konektivitu.
 

Motorola Ruby VE1

CS24

Motorola Ruby VE1

Motorola Ruby VE1