Hlavní navigace

Nové informace o Warlords Battlecry III

27. 11. 2003

Sdílet

Enlight Software spustili homepage chystané fantasy RTS...

V závěru srpna jsme vás poprvé informovali o chystaném třetím dílu série fantasy realtimových strategií Warlords Battlecry. Nyní vývojáři z Infinite Interactive se společností Enlight Software spustili oficiální stránky hry, kde můžete krom přiložených screenshotů najít i několik zajímavých informací.



Příběh Warlords Battlecry III se opět odehrává ve fantastickém světě Etheria. Vše se zdá být v nejlepším pořádku až do doby, kdy dychtiví obchodníci proniknou na jižní kontinent, oplývající spoustou zlata a stříbra. Místní hadí obyvatelé Ssrathi je však nemají zrovna v lásce a vše se ještě zhorší, když se je obchodníci pokusí pobít. Tehdy se ukáže jejich pravá síla a boj o Etherii může znovu začít, ať již v podání nějakého ze severních národů nebo v roli zákeřných hadích stvoření.



V novém pokračování se autoři více soustředí na RPG prvky, a tak se připravte na mnohem propracovanější vývoj postavy, do něhož se bez problémů dostanete, ale mnohem obtížnější již bude ho dokonale ovládnout. Můžete se těšit na celkem šestnáct různých ras (pět nových) a 29 rozdílných povolání. Samozřejmostí jsou nová kouzla a magické předměty, různá prostředí (kameny, láva, džungle, ruiny, jeskyně) i nové budovy a jednotky. Krom toho jistě oceníte i nový soundtrack.



To vše má však jedinou vadu na kráse, a to datum vydání, které je plánováno až na druhé čtvrtletí příštího roku. Držte tedy autorům palce, ať jim jde práce pěkně od ruky a Warlords Battlecry III se vydaří na jedničku s hvězdičkou.

Autor článku