Hlavní navigace

Nové navigace GeoVision 150 a 450

17. 10. 2008

Sdílet

Společnost Prestigio přestavila dva nové modely přenosných navigačních přístrojů spadající do řady GeoVision. Oba dva přístroje jsou vybaveny navigačním software iGO 8 s mapami ČR a mnoha dalších států.

Nové GPS navigace se od sebe liší velikostí dotykového displeje. Model GeoVision 150 nabízí 3,5“ TFT displej, zatímco GeoVision 450 disponuje displejem o úhlopříčce 4,3”. Oba modely jsou vybaveny 64 MB paměti SD RAM, USB portem, zabudovaným reproduktorem a slotem pro SD karty s kapacitou až 4 GB v případě GeoVision 150 a až 8 GB v případě GeoVision 450.


GeoVision je vybaven navigačním software iGO 8 spolu s jedenácti podrobnými mapami (Polsko, Českou republiku, Maďarsko, Slovensko, Estonsko, Litvu, Lotyšsko, Bulharsko, Řecko, Chorvatsko, Slovinsko) a s hlavními silničními trasy pro další evropské státy včetně Ruska. Vybrat si lze z 30ti jazyků pro hlasovou navigaci. Kromě již běžné funkce POI jsou navigace vybaveny i možností vytvářet a editovat si vlastní body zájmu.

Jako zajímavý bonus je přítomný v obou navigacích TMC/RDS přijímač, možnost zobrazení 3D mapy, přehrávat MP3 soubory a prohlížet si fotografie uložené na paměťové kartě.

Doporučená koncová cena navigačního přístroje Prestigio GeoVision 150 je 4 513 Kč vč. DPH a u GeoVision 450 je stanovena koncová cena na 5 767 Kč včetně DPH. U prodejců by obě navigace měly být k dostání začátkem listopadu 2008.

- - Lukáš Jonák

Byl pro vás článek přínosný?