Hlavní navigace

Nové notebooky Sony VAIO s možností Windows 7

9. 7. 2009

Sdílet

 Autor:
Společnost Sony uvádí nové řady notebooků VAIO na letní sezónu 2009 s možností registrace do upgrade programu pro zaslání nového operačního systému Microsoft Windows 7.

Notebooky Sony Vaio jsou určeny především těm, kteří potřebují pracovat na cestách a chtějí k tomu něco stylového.

Řada TT21 VGN-TT21XN/B
Lehký a přenosný notebook stylového designu. VAIO série TT je vyroben z karbonových vláken, s LED podsvícením displeje a výdrží akumulátoru až 9 hodin.

Řada Z41 VGN-Z41XD/B
13,1" tenký a lehký notebook řady Z kombinuje elegantní a pevné karbonové šasi a výkonný hardware. Displej X-black LCD s LED podsvícením, zvýšenou odolností proti poškrábání a vysokým rozlišením přináší navíc dvě grafické karty, poskytující možnost volby mezi grafickým výkonem a výdrží na baterii.

Řada SR49 VGN-SR49VN/H
13,3" notebook pro práci i zábavu s LED podsvícením displeje. Notebook řady SR je kompaktní přístroj pro mobilní použití. Pět programovatelných tlačítek usnadňuje spouštění vybraných aplikací pouhým jedním stiskem.

Sony nabízí k těmto sériím mnoho stylových doplňků a příslušenství. Tašky, myši i pouzdra ve stejné barvě. K maximálnímu doladění je možné najít u některých modelů také ostatní produkty spotřební elektroniky např. MP3, fotoaparáty, digitální kamery, reproduktory apod.

Řada CS31
VGN-CS31S/Q, VGN-CS31S/T, VGN-CS31S/R, VGN-CS31S/W, VGN-CS31S/P, VGNCS31S/V
Speciální design, včetně extralesklého “pianového laku”, je nabízen v šesti barvách. Sony také nabízí speciální nátisk písma na klávesách notebooku. Sladění se stejně barevným příslušenstvím je pak už jen třešničkou na dortu k celkové spokojenosti majetele či majitelky.

Řada NS31 VGN-NS31S/S,VGN-NS31M/S
Notebook pro každodenní použití s elegantním „textilním“ potiskem. Tyto notebooky jsou podle Sony ideálním vyvážením mezi jednoduchostí, stylem a výkonem.


Řada FW41 VGN-FW41ZJ/H, VGN-FW41M/H, VGN-FW41E/H
Plně vybavený 16,4" notebook, ideální jako centrum domácí zábavy, samozřejmostí je vypalovací Blu-ray mechanika a Full HD displeji (1920x1080).

Řada AW31 VGN-AW31S/B
Vlajková loď v kategorii VAIO notebooků určených pro zábavu. Kvalitní displej s dvoulampovým podsvícením a Full HD rozlišením přináší jasný a ostrý obraz. Ve spojení s Blu-ray vypalovací mechanikou, HDMI připojením a DLNA technologií je notebook vhodný pro domácí zábavu více než jakýkoli jiný. 

Společnost Sony odstartovala (počínaje 26/6/2009) dobrovolný registrační program pro upgrade současného OS na systém Microsoft Windows7. Uživatel, který si od 26.6. 2009 (včetně) zakoupí notebook, má možnost na adrese www.vaio.eu/windows7 zaregistrovat si svůj požadavek na obdržení operačního systému Windows7 a doprovodných utilit pro své VAIO. Jakmile bude operační systém uveden na trh, bude registrovaný uživatel kontaktován operátorem pro upřesnění logistických údajů a dodání zásilky DVD.

Sony VAIO CS

Sony VAIO CS

ICTS24

Sony VAIO CS

Sony VAIO TT