Hlavní navigace

Novell uvádí PlateSpin Protect 3.6

18. 8. 2009

Sdílet

Novell ohlásil dostupnost produktu PlateSpin Protect 8.1. Jeho pomocí mohou zákazníci chránit a obnovovat celé pracovní úlohy z fyzických i virtuálních serverů až o 50 procent rychleji než dříve.

Nová verze zkracuje okna potřebná pro zálohování a zároveň urychluje obnovení systémů po výpadku. 

PlateSpin Protect představuje řešení pro ochranu fyzických a virtuálních pracovních úloh v datovém centru a soukromém cloudu.

Vlastnosti produktu zahrnují například konsolidované obnovení  pomocí virtuálních počítačů v pohotovostním režimu, které  fungují jako záložní média i obnovovací prostředí. Dojde-li ke zhroucení fyzického serveru, virtuální kopie jeho pracovní úlohy může být znovu zprovozněna v řádu minut pomocí funkce přepnutí na záložní systém po selhání.

CS24

Záložní bitové  kopie lze s pomocí produktu transportovat pro vzdálené uložení nebo archivaci a lze je rychle obnovit buď ve virtuálním počítači jakékoli podporované virtualizační platformy, nebo téměř v jakémkoli fyzickém serveru. 

PlateSpin Protect 8.1 používá robustní technologii blokového přenosu. Na rozdíl od tradičních souborových přenosů, které kopírují celé soubory, replikuje technologie blokového přenosu pouze změněné bloky na diskové úrovni. Omezuje se tak množství přenášených dat. Pro zákazníky, kteří replikují pracovní úlohy po linkách WAN, rychlejší replikace znamená nižší náklady na přenosové pásmo, kratší okna pro zálohování a rychlejší obnovení pracovních úloh.