Hlavní navigace

Nový HTC Touch2 s Windows Mobile

3. 9. 2009

Sdílet

HTC Corporation včera představila HTC Touch2, kompaktní smartphone, který je jedním z prvních zařízení na světě označených jako Windows Phone

HTC Touch2

HTC Touch2 využívá operační systém Windows Mobile 6.5 a obsahuje nové služby jako jsou My Phone a Windows Marketplace. HTC tímto produktem rozšiřuje své portfolio dotykových telefonů a umožňuje seznámit se s dotykovým ovládáním širšímu okruhu uživatelů.

„HTC Touch2 přináší přívětivé dotykové ovládání, tak jak ho miliony lidí od HTC očekávají," říká Peter Chou, prezident a CEO, HTC Corporation. „Ať už telefonujete, píšete si s kamarády nebo odpovídáte na důležitý e-mail, s HTC Touch2 jste vždy ve spojení a máte věci pod kontrolou."

Mezi inovacemi nelze zapomenout na uživatelské rozhraní TouchFLO, které obsahuje aktualizované informace o počasí a rychlý přístup k populárním aplikacím. Vedle toho disponuje HTC Touch2 i Mapami Google pro mobilní telefony, YouTube a dalšími aplikacemi.

HTC Touch2 jakožto Windows Phone nabízí díky Windows Mobile 6.5 rychlé zpracování zpráv, surfování na internetu a  množství dalších funkcí. Chlubí se také kvalitním zpracováním e-mailů umožňujícím synchronizaci s Microsoft Exchange. To vám dovolí kontrolovat a využívat hned několik e-mailových účtů najednou.

S přebudovaným prohlížečem Internet Explorer Mobile má HTC Touch2 zobrazovat přesnou podobu internetových stránek jako na klasickém počítači. HTC Touch2 má zabudovanou zoomovací lištu umožňující plynulé čtení textů v optimální velikosti. Navíc můžete díky tomu mnohem snáze nalézt, po čem jste zrovna pátrali. Internet Explorer Mobile podporuje také Adobe Flash umožňující sledovat Flash videa např. na YouTube nebo Stream.cz.

CS24

S operačním systémem Windows Mobile 6.5 můžete přes Windows Marketplace najít a získat nejrůznější aplikace pro svůj HTC Touch2. Nová služba Microsoftu My Phone umožňuje z HTC Touch2 zdarma na internet automaticky zálohovat a synchronizovat fotografie, hudbu, kontakty či zprávy.

HTC Touch2 bude v prodeji v České republice od října a cena telefonu bude 8 499 Kč včetně DPH.