Hlavní navigace

Nový mp3 přehrávač T.sonic 850

29. 1. 2008

Sdílet

Transcend uvádí nový kapesní přehrávač, který zvládá nejen mp3, ale i mnoho dalších formátů (BMP, MTV, WMA, WAV, DRM10, JPG). Interní kapacita je 4 či 8 GB. Přehrávač dokáže pracovat na jedno nabití až 22 hodin.

Společnost Transcend Information, Inc. (Transcend) uvádí na trh nový mp3 přehrávač. Zařízení nese označení T.sonic 850 a je vyrobeno v kompaktních rozměrech (81,5 x 41,5 x 12,7 mm), hmotnost je pouze 48g. Zařízení je vybaveno 1,8“ barevným LCD displejem. Proto může produkt přehrávat nejen hudbu, ale i videa a zobrazovat fotografie.

T.sonic 850 podporuje celou řadu multimediálních formátů, patří mezi ně JPG, BMP, MTV, MP3, WMA, DRM10, and WAV. Kapacita zařízení je až 8 GB. T.sonic 850 je vybaven i ekvalizérem se sedmi předvolbami a uživatelským nastavením. Podle výrobce je možné přehrávat hudbu na jedno nabití až 22 hodin.

Produkt nabízí i další funkce. Uvést lze například digitální diktafon (záznamník), FM rádio s dvaceti předvolbami a možností záznamu naladěné stanice. V neposlední řadě nechybí ani hodiny s podporou časových pásem. T.sonic podporuje 13 jazyků. A zkrátka nepřijdou ani příznivci e-knih.

Zařízení obsahuje konektor USB 2.0. Slouží jak pro přenos dat, tak i pro dobíjení interní baterie.

V současné době se zařízení dostane na trh ve dvou verzích. První nabídne kapacitu 4 GB, druhé 8 GB.

- - Jaroslav Kasal

ICTS24